Transformace finanční krize v globální hospodářský útlum: poučení, výzvy a geopolitické souvislosti - Fárek, Jiří
Príčiny a dôsledky finančnej krízy. Niektoré poznatky a poučenia z globálnej finančnej a hospodárskej krízy. Geopolitické aspekty krízy.