Ťažšie podnikanie horší prístup k úverom
Nárast obáv občanov Slovenska oproti jeseni roku 2008. Väčšina Slovákov, vrátane podnikateľov, už pocítila dopady finančnej krízy. Hrozba straty zamestnania, strata zamestnania. Stagnácia miezd. Zamestnávatelia rokovali o kríze. Parlament schválil protikrízové opatrenia. Vláda ide "strednou" cestou.