Banka v islámském pojetí. - Maitah, Mansoor
Bankovníctvo a inštitúty zodpovedajúce islamskému tradičnému právu. Základná a východzia doktrína islamského finančníctva. Mudáraba. Mušáraka. Murábaha. Istisna´a. Qard hasan. Rastúci vplyv islamského finančníctva.