Diskusia o GMO pokračuje - Vojtková, Viera
GMO - geneticky modifikované organizmy. Produkcia GMO podlieha v rámci EÚ osobitnému režimu, osobitným zákonom pri pestovaní, spracovaní, preprave a obchodovaní. Prednosť má voľný obchod. Dlhodobý spor medzi Európskou úniou a USA. Bezpečnosť geneticky modifikovaných potravín je prísne sledovaná. Budúcnosť GMO.