Comparison of the Czech and Slovakian trade in the era of the first republic - Starzyczná, Halina
Porovnanie úrovne obchodu v českých krajinách a na Slovensku. K výskumu boli použité porovnanteľné údaje a to veľkostná štruktúra obchodu, sortrimentná štruktúra a obslužný štandard.