Význam pozitivních registrů v době finanční krize roste - Kučera, Petr
Pozitívne úverové registre. Informačná nerovnováha. Kreditné karty. Kontrola nad zadĺženosťou klientov. Pozitívny vplyv na úroky a HDP. Vývoj trhu registrov. Spomalenie nárastu objemu úverov.