Využije Obama druhú šancu ? - Weiss, Peter
Superveľmoc USA a čo s ňou urobili traja poslední prezidenti, najma G. Bush.jn. Aké zmeny bude B. Obama - nový americký prezident, ktorý chce určite priniesť aj odlišný štýl politiky, schopný urobiť. Čo môže urobiť aj v oblasti hospodárskej - názory odborníkov.