Náklady kapitálu ve střední Evropě prudce vzrostly - Jeřábek, Tomáš
Podstatné zvýšenie investormi požadovaného výnosu v súvislosti s prebiehajúcou finančnou krízou. Analýza pre región strednej Európy. Bezriziková úroková miera sa znížila. Kapitálová štruktúra. Rast požadovaného výnosu.