Panika na burze zatriasla svetom - Greguš, Peter
V trhovej ekonomike sa síce už od 19. storočia periodicky striedali obdobia recesie a konjunktúry, ale globálny charakter mala po prvý taz až kríza z roku 1929. A hoci mnohí presviedčali, že kríza podobného rozsahu sa už nezopakuje, hlboko sa mýlili. Kroky pre ozdravenie procesu (Roosevelt). Vydá sa Obama podobnou cestou ?