Praktické aspekty daňové konkurence v oblasti daně z příjmů právnických osob v Evropské unii - Szarowská, Irena
Teoretické východiská dane z príjmov právnických osôb v Českej republike. Vývoj dane z príjmov právnických osôb v Európskej únii. Vývoj korporatného zaťaženia v Európskej únii. Metódy úpravy základu dane z príjmov právnických osôb uplatňované v Európskej únii. Harmonizácia v oblasti korporatných daní.