Teoreticko-metodologická východiska dekompozice regionálních disparit ekonomické povahy - Tvrdoň, Michal
Identifikácia a meranie regionálnych disparít. Klasifikácia a oblasti disparít. Indikátory pre určenie disparít v Európskej únii.