Stanovenie rozsahu náhodného výberu pri testovaní hypotéz o strednej hodnote, ak poznáme/nepoznáme rozptyl základného súboru - Viktorínová, Božena
Kritické hodnoty normálneho rozdelenia pre jednostranný a obojstranný test, ak rozptyl je známy. Rozsah výberu. Iterácia.