Outsourcovat vymáhání pohledávek vyjde levněji - Mašek, Petr
Systémová pripravenosť v procesoch s vymáhaním pohľadávok. Špecializovaný tím pre vymáhanie pohľadávok. Komunikácia. Výhody outsourcingu. Psychológia pri vymáhaní. Ďalšie dôvody pre outsourcing.