Odkládat domácí úkoly na poslední chvíli se nevyplácí - Fröhler, Bernd
Súčasný stav Solvency II, zásadného projektu regulácie poisťovacích spoločností. Solvenčný kapitál. Kľúčové ukazovatele finančného dopadu podľa QIS 4.