Optimalizace financování podniku v podmínkách dokonalého a nedokonalého kapitálového trhu - Zinecker, Marek
Problematika optimalizačného kritéria čistej súčasnej hodnoty finančných kontraktov v procese rozhodovania o financovaní podniku. Ilustračné príklady.