Vnitřní kontrolní a řídící systémy v pojišťovnách - Kalous, Roman
Vnútorný kontrolný a riadiaci mechanizmus. Motívy pre zavedenie alebo rozšírenie kontrolného rámca. Vnútorný kontrolný a riadiaci systém. Dopad na český trh.