Spoločenská zodpovednosť obchodných organizácií - Lipianska, Júlia
Spoločensky zodpovedné podnikanie. Základná definícia spoločensky zodpovedného podnikania v Zelenej knihe Európskej únie. Politika spoločenskej zodpovednosti a firemnej filantropie. Vznik spoločensky zodpovedného podnikania na Slovensku. Význam spoločensky zodpovedného prístupu. Komunita a spoločensky zodpovedné podnikanie. Stratégia politiky spoločenskej zodpovednosti v rámci činnosti Zväzu obchodu a cestovného ruchu Slovenskej republiky.