Teplo v zabudnutí - Hudec, Marián
Geotermálna energia. Energetický potenciál Slovenska sa odhaduje asi na 5,5 tisíc megawattov, z čoho zhruba polovica by sa mohla aj technicky využívať. Perspektívny zdroj energie. Významný energetický projekt. Tepláreň Košice (TEKO) je pripravená zabezpečiť plynulý odber z geotermálneho zdroja.