Spravujte komplexne a odborne - Kroupa, Tomáš
Critical facility management (CFM) - špecifický druh facility managementu, ktorý môže byť veľmi užitočný najmä pri správe väčších objektov. Nový moderný typ služieb. Komplexné výhody. Servisné programy. Činnosti poskytovateľa CFM.