Rozvoj regiónu, vidieka, vidieckeho turizmu a agroturizmu - Pachingerová, Mária
Región cestovného ruchu. Účinky cestovného ruchu v regióne. Úlohy integrovaného manažmentu v cestovnom ruchu. Rozvoj vidieka ako predpoklad pre vidiecky turizmus a agroturizmus. Politika rozvoja vidieka. Program slovenskej vlády na rozvoj vidieka. Podmienky pre vidiecky cestovný ruch. Prínos rozvoja cestovného ruchu na vidieku.