Simulačná optimalizácia - Domonkos, Tomáš
Kombinácia simulácie a optimalizácie, tzv. simulačná optimalizácia patrí medzi relatívne krátko sa vyvíjajúce vedné odbory. Stručná charakterizácia simulačnej optimalizácie a jej možné praktické využitie.