Manažovanie agrárneho poradenstva na Slovensku - Stričík, Michal, 1969-
Agrárne poradenstvo tvorí dôležitú súčasť poľnohospodárskeho systému. Odborné agrárne poradenstvo koordinované v súlade s Koncepciou Ministerstva pôdohospodárstva v sebe zahŕňa celý proces tvorby databázy poradcov a poradenskej siete. V súlade s koncepciou je organizovaný celý proces vzdelávania poradcov, ako aj proces prenosu informácií pre jednotlivé podniky agrosektoru. Hodnotenie tohto stavu s priblížením jednotlivých prvkov poradenskej siete, ako aj načrtnutie možnosti ich ďalšieho vývoja.