Vplyv vzdelanostnej úrovne na uplatnenie na trhu práce v regióne Michalovce a Sobrance - Stričík, Michal, 1969-
Analýza vzdelanostnej štruktúry obyvateľstva v okrese Michalovce a Sobrance. Nízky stupeň vzdelania alebo úzko špecializované odborné vzdelanie predstavujú hlavné prekážky pri uplatení pracovných síl na trhu práce.