English for banking and finance - Némethová, Ildikó, 1974-
Rozdiel medzi bežnou angličtinou a angličtinou pre bankovníctvo a financie. Odlišné požiadavky študentov angličtiny pre bankovníctvo a financie a študentov bežnej angličtiny. Rôzne spôsoby výučby anglického jazyka pre sektor bankovníctva a finančníctva.