Využitie kreatívnych vzdelávacích metód v pedagogickom procese - spoločenská zodpovednosť podnikania - Bašistová, Alena
Spoločenská zodpovednosť podnikania - pojmy, vzorové typy. Priblíženie problematiky spoločenskej zodpovednosti podnikania prostredníctvom dvoch metód vzdelávania - šiestich mysliacich klobúkov a seminára. Ide o kombináciu tradičnej a kreatívnej metódy vzdelávania, pri ktorých študent môže prejaviť svoju tvorivosť pri plnení zadaných úloh.