Synergické aspekty logistiky a ochrany životného prostredia v podmienkach rozvoja podnikov na Slovensku - Dupaľ, Andrej
Podnikové dimenzie ochrany životného prostredia. Rozvoj zelenej logistiky. Niektoré vnútorné nesúlady medzi cieľmi zelenej a tradičnej podnikovej logistiky. Reverzná - spätná logistika. Americké a európske ponímanie reverznej logistiky. Ekologicky orientované logistické centrá - zákonné podmienky a požiadavky ich fungovania. Súčasná situácia v rozvoji a poskytovaní logistických služieb na Slovensku. Dôležitý dokument Európskeho a sociálneho výboru v Bruseli: "Európska politika v oblasti logistiky".