Impacts of globalization in the automative industry on multinational corporations - Mišún, Juraj, 1978-
Všeobecne o globalizácii. Globalizácia a výrobcovia automobilov. Neúspešné zlučovanie a predaje častí spoločností. BMW/Rover. Daimler/Chrysler. General Motors/Fiat.