Princípy trvalo udržateľného rozvoja a indikátory jeho hodnotenia - Jachymovič, Viliam
Trvalo udržateľný rozvoj a najvýznamnejší dokument venovaný problémom trvalo udržateľného rozvoja. Princípy trvalo udržateľného rozvoja. 27 zásad trvalej udržateľnosti rozvoja. Indikátory trvalo udržateľného rozvoja: sociálne, environmentálne, ekonomické, inštitucionálne indikátory.