O niektorých problémoch hospodárskej korešpodencie - Hudíková, Stanislava, 1981-
Analýza rôznych foriem hospodárskej korešpodencie. Jednotlivé typy, podstatné časti hospodárskej korešpodencie. Osobitosti a rozdiely korešpodencie medzi slovenským a ruským jazykom. Možnosť realizácie obchodného styku v ruskom jazyku od nadviazania kontaktu až po uzavretie kontraktu.