Kontext kvality a environmentu - Leščišin, Michal
Vzájomné prepojenie kvality a ekológie. Certifikácia ekologických riešení. Environmentálne kritériá kvality výrobkov. Ekologické požiadavky zakomponované do kritérií na posudzovanie kvality výrobkov. Riešenie environmentálnych problémov ako integrálna súčasť kritérií kvality výrobkov.