E- komunikačné nástroje v procesoch začleňovania sa malých a stredných podnikov SR do eurozóny - Juriková, Benita, 1973-
Výsledky výskumu v oblasti využívania e-komunikácie v podmienkach slovenských podnikov. Rast významu e-komunikačných nástrojov.