Logistika a trvalo udržateľný rozvoj - Marečková, Zuzana
Základný dokument trvalo udržateľného rozvoja - Deklarácia o životnom prostredí a rozvoji. Potreba minimalizácie vzniku odpadov, znižovania toxických látok v odpadoch, racionálneho využívania prírodných zdrojov. Najväčší producent odpadov podľa odvetvovej klasifikácie ekonomických činností. Vznik odpadov v SR podľa odvetvovej klasifikácie ekonomických činností v r. 1998-2006. Nutnosť dodržiavania zákona o odpadoch. Zelená logistika a opätovné zhodnocovanie odpadov.