Efektívna komunikácia a jej determinujúce faktory v SR - Szarková, Miroslava, 1951-
Význam efektívnej komunikácie. Výsledky prieskumu v oblasti komunikácie slovenských podnikov a prehľad faktorov ovplyvňujúcich výber komunikačných nástrojov v slovenských podnikoch v súčasnosti.