Základná infraštruktúra bytov v okresoch SR v roku 2001 ako ukazovateľ kvality života - Szöllös, Ján
Kvalita života ako mnohodimenzionálny pojem. Kvalita života a vybavenosť bytov základnou infraštruktúrou. Zmeny vo vybavenosti bytov základnou infraštruktúrou na Slovensku medzi sčítaniami 1991 a 2001. Medzinárodné porovnanie vybavenosti bytov základnou infraštruktúrou.