Motivačné faktory vo vnútropodnikovom manažmente výroby - Rakovská, Júlia, 1972-
Špirála motivačného procesu. Vplyv motivácie na úroveň výkonu. Vzťah sily motivácie a úrovne výkonu. Vzťah výkonu a motivácie vzhľadom na zložitosť úlohy. Poradie dôležitosti motivačných faktorov.