Účasť Slovenska v siedmom rámcovom programe EÚ, podporný systém SR - Svatý, Fedor
Siedmy rámcový prgram výskumu a technického rozvoja je hlavným nástrojom EÚ na financovanie výskumu. Príležitosti a možnosti, ktoré z účasti v tomto sedemročnom kooperatívnom období vyplývajú, súvisia s pripravenosťou Slovenska prevziať zodpovedne náročné úlohy výskumu a rozvoja. Informácie o projekte VEGA s názvom: Environmentálne aspekty rozvoja podnikov v SR, ktorý prebieha na Katedre manažmentu výroby a logistiky Fakulty podnikového manažmentu Ekonomickej univerzity v Bratislave. Cieľ a metodika projektu.