Vyberte si to najužitočnejšie - Jankelová, Nadežda, 1966-
Vysporiadanie sa so zložitosťou výberu najvhodnejšieho z variantov, ktoré sú hodnotené podľa viacerých kritérií. Ako pomoc slúži analýza úžitku - jednoduchá a veľmi rozšírená metóda pri rozhodovaní mnohých manažérov.