Inovačný proces a manažment znalostí pri implementácii komplexného informačného systému - Dugas, Jaroslav, 1967-
Komplexnosť procesu implementácie informačného systému. Osvedčené zásady implementácie. Inovačný proces a manažment znalostí. Znalosti ako progresívny pohon súčasnej ekonomiky.