Poznámky k implementácii akčného plánu pre environmentálne technológie (ETAP) v SR - Záhorák, Pavol
Ekologické priemyselné odvetvia - sektory technológií, ktoré neškodia klíme. Akčný plán pre environmentálne technológie prijatý EÚ (ETAP) na podporu ďalšieho rozvoja ekotechnológií. Štyri prioritné oblasti na podporu environmentálnych technológií. Environmentálne technológie a ich pozitívny vplyv na životné prostredie, na znižovanie množstva odpadov.