Nácvik hovorenia (tzv. speaking) vo výučbe anglického odborného jazyka pre študentov Ekonomickej univerzity v Bratislave - Ondrejová, Zuzana, 1953-
Popis komunikatívnych kompetentností, ktoré by študenti - budúci ekonómovia mali mať. Prezentácia metód nácviku hovorenia na seminároch anglického odborného jazyka na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Cieľovou skupinou sú študenti, ktorých jazyková kompetentnosť je na úrovni B2 a C1.