Cudzojazyčná odborná komunikácia a obsahová náplň predmetu - Strelková, Katarína
Odborná komunikácia, charakteristika, špeciálna príprava. Verbálna a neverbálna komunikácia. Etiketa v obchodnom styku. Osobitnú zložku odbornej komunikácie tvorí písomná komunikácia. Výučba odbornej komunikácie.