Problematika používania matematických a štatistických modelov na meranie operačného rizika - Oravíková Podoliaková, Katarína
Pojem a podstata operačného rizika . Prehľad rizikových faktorov, ktoré môžu viesť k vzniku operačného rizika. Porovnanie operačného rizika s trhovým a úverovým rizikom.