Analýza vzťahu medzi mierou zadlženosti slovenských priemyselných spoločností a vybranými podnikovými ekonomickými ukazovateľmi - Sivák, Rudolf, 1955-
Analýza závislosti miery zadlženosti vzorky slovenských priemyselných spoločností od vybraných podnikových ekonomických ukazovateľov, ako aj porovnanie jej výsledkov s výsledkami podobných štúdií zameraných na podniky iných krajín.