Hodnotenie úverového rizika pri financovaní potrieb právnických osôb - podnikateľov a odvodenie požiadavky na vlastné zdroje štandardizovaným prístupom Pravidiel Basel II - Tkáčová, Jana, 1977-
Analýza úverového rizika pri úverovom financovaní potrieb firemných klientov a odvodenie hodnoty zodpovedajúcej požiadavke na vlastné zdroje štandardizovaným prístupom k úverovému riziku.