Analýza medzinárodných zmlúv o zamedzení dvojitého zdanenia uzatvorených Slovenskou republikou - Bláhová, Renáta
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla o Modelovej zmluve OECD. Informácia o článku 10 a 11, ktorú sú určené pre príjmy súvisiace s dividendami a úrokmi. Analýza historického vývoja, porovnania slovenskej legislatívy s Modelovou zmluvou OECD a celková politika Slovenska pre túto oblasť vo vťahu k jednotlivým krajinám.