Pravidlá IFRS: Distribúcie nepeňažných aktív vlastníkom - Mokošová, Daša, 1979-
Dňa 27. novembra 2008 bola v rámci pravidiel IFRS vydaná nová interpretácia s označením IFRIC 17 Distribúcie nepeňažných aktív vlastníkom (Distributions of non-cash assets to owners) Interpretácia vychádza z návrhu, ktorý bol zverejnený v januári toho istého roku.