Zmeny v povinnosti zamestnávateľa zamestnávať občanov so zdravotným postihnutím - Matlák, Ján
1. apríla 2008 sa NR SR uzniesla na zákone č. 139/2008 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 5/2004 Z.z. o službách zamestnanosti. Podľa tejto novely sa postupuje už za celý kalendárny rok 2008.