Prišiel dlho očakávaný pokles. Vývoj na hypotekárnom a realitnom trhu v uplynulom roku - Škriniar, Pavel, 1979-
Spľasnutie realitnej bubliny. Vývoj na trhu úverov. Vývoj na trhu nehnuteľností. Prognóza vývoja cien nehnuteľností.