Málo peňazí z hypotéky neznamená katastrofu. Tento rok sa očakáva rast záujmu o stavebné sporenie - Škriniar, Pavel, 1979-
Oživenie stavebného sporenia. Vlastné zdroje pri kúpe nehnuteľností. Problémy so splácaním. Sporenie alebo úverovanie.