Zlatá horúčka developerov sa skončila. Situácia na trhu novostavieb nie je ružová ale ani beznádejná - Poklemba, Pavol
Stagnácia realitného trhu na Slovnsku. Znížený záujem o kúpu btov. Zníženie počtu transakcií. Ohrozenie podnikateľského prostredia realitných sprostredkovateľov.